Vintertjeneste

Snerydning og glatførebekæmpelse

Vi tager udgangspunkt i jeres behov
Dan Jord A/S tilbyder skræddersyede aftaler om snerydning og glatførebekæmpelse, som er tilpasset jeres behov. I vinterhalvåret er vort beredskab klar til at rykke ud døgnet rundt, alle ugens dage – med en fast vinteraftale med Dan Jord A/S risikerer I derfor ikke at stå op til spejlblanke fortove, stier, trapper og veje. Eksempelvis kan vi tilbyde, at jeres arealer er ryddet inden kl. 7.00 om morgenen, hvor morgentrafikken for alvor sætter ind. Vi rådgiver gerne om, hvordan snerydning og glatførebekæmpelse kan tilrettelægges, så en aftale bedst muligt dækker netop jeres behov.

Vi holder, hvad vi lover
Dan Jord A/S har mange års erfaring med udførelse af vintertjeneste for boligforeninger, grundejerforeninger, offentlige institutioner og private virksomheder. Vort beredskab består derfor af erfarne medarbejdere, som har en solid erfaring med udførelse af både snerydning og glatførebekæmpelse. Dette er jeres garanti for, at alle arealer ryddes effektivt og til den aftalte tid.

Vi sørger for det hele
Med en vinteraftale hos Dan Jord A/S behøver I ikke at bekymre jer om vejrudsigter og tilkald af personale midt om natten. Vi varetager således ikke kun selve udførelsen, men også alle administrative opgaver knyttet til aftalen. Vores faste vintervagt følger løbende med i både DMIs og Vejdirektoratets prognoser og sørger for, at vores medarbejdere rykker ud, når temperaturen eller sneen falder. Vi rydder, salter og gruser naturligvis kun, når behovet er til stede – hvilket er til gavn for både jeres pengepung og miljøet.

En moderne og driftssikker maskinpark
Vores maskinpark består af moderne maskiner og udstyr, som omfatter alt nødvendigt materiel til en effektiv udførelse af såvel snerydning som glatførebekæmpelse. Vi indkøber udelukkende materiel, som er driftssikkert og robust – derudover efterses alle vores maskiner og øvrige udstyr løbende på vort eget værksted, så risikoen for nedbrud minimeres. Skulle uheldet alligevel være ude, sørger vi naturligvis for, at erstatningsmateriel bliver indsat så hurtigt som overhovedet muligt.

Vi servicerer hele Aarhus
Dan Jord A/S udfører vintertjeneste i hele Aarhus-området. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en vinteraftale – for yderligere information kontakt Marc Krogh, tlf. 40 37 83 84, marc@danjord.dk.

Udvalgte referencer

Grundejerforeningen Lyøgade, Jordbrovej og Langelandsgade

Østjysk Boligadministration, 15 boligafdelinger i Aarhus

Al2Bolig, fire boligafdelinger i Aarhus

Aarhus Kommune, lokalcentre samt ældre- og plejeboliger på 24 lokationer

Aarhus Kommune, Nordre og Vestre Kirkegård

Skanderborg Kommune, Børnehuset Rosenvænget

Per Aarsleff A/S, flere lokationer

DSB, flere lokationer

Aarhus Købmandsskole

Aarhus Universitet, Universitetsparken mv.

Moesgaard Museum

Hustømrernes Stiftelse