Anlægsgartner

Vi har 20 års erfaring med anlæg og vedligehold af grønne områder
Vores erfaring inden for grønne anlægsarbejder rækker tilbage til 1990’erne, hvor der i forbindelse med vores færdiggørelse af anlægsarbejder i tilknytning til Aarhus Kommunes vandmiljøplan opstod et behov for ekspertise inden for anlæggelse og pleje af grønne områder. Dan Jord A/S etablererede derfor sin egen anlægsgartnerafdeling og varetog i mange år derefter vedligeholdelsen af de grønne områder omkring renseværkerne.

Vi udfører alle former for anlægsgartnerarbejde
Vi har gennem årene anlagt, renoveret og vedligeholdt en lang række grønne områder for kommuner, boligforeninger, erhvervsvirksomheder og private borgere. Flere af vores kunder har benyttet Dan Jord A/S til deres grønne opgaver i mere end 10 år, hvilket vi ser som udtryk for, at vores kunder opfatter os som en professionel, omhyggelig og troværdig samarbejdspartner.

Få en fast vedligeholdelsesaftale
Vores igangværende vedligeholdelsesaftaler omfatter bl.a. udearealerne ved 25 lokalcentre og ældreboligområder i Aarhus Kommune, 15 boligområder under Østjysk Boligadministration samt fire af AlmenBo Aarhus’ afdelinger. Vedligeholdelsesaftalerne omfatter en bred vifte af grønne opgaver – fra standardopgaver vedrørende pleje af græsarealer og beplantning mv. samt vedligeholdelse af belægninger til specialopgaver vedrørende eksempelvis topkapning og stubfræsning samt rådgivning omkring udvikling og fornyelse af områderne.

Nye funktionelle og flotte udearealer
I de senere år udført har vi udført flere større nyanlæg af grønne områder inkl. belægninger. Anlægsarbejderne er primært udført i Aarhus-området og omfatter bl.a. følgende projekter:

Moesgaard Museum: Etablering af 10.000 m² grønt tag på Moesgaard Museums nye udstillingsbygning i Højbjerg ved Aarhus. Endvidere etablering af græsarealer på i alt ca. 75.000 m² og stier med slotsgrus omkring museet samt plantning af 265 allétræer.

Bestseller: Etablering af ca. 4.000 m² taghaver fordelt i mange forskellige niveauer ved Bestsellers prisbelønnede nye domicil på Aarhus Ø. Projektet var nomineret til Brolæggerprisen 2015.

Det Ny Universitetshospital (DNU): Anlæggelse omkring 125.000 m² udearealer, herunder etablering af 36 nye gårdrum med 243.000 planter og belægning. Arbejdet pågår over en periode på syv år.

Læs mere om, hvilke ydelser vi kan tilbyde ved at klikke på billederne nedenfor. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

Grøn vedligehold

Grøn vedligehold

Pleje af high-end græs

Pleje af high-end græs

Grønne tage

Grønne tage

Træfældning

Træfældning

Stubfræsning

Stubfræsning

Flishugning

Flishugning