Erfaren driftsleder til mindre belægnings- og kloakarbejder

Grundet travlhed søger vi en erfaren driftsleder til vores anlægsgartner- og brolæggerafdeling i Aarhus.

Som driftsleder får du ansvaret for din egen gruppe af kunder, som kan omfatte såvel offentlige myndigheder og boligforeninger som private kunder. Det er derfor vigtigt, at du arbejder selvstændigt og er god til at kommunikere med mange forskellige typer mennesker.

Opgavemæssigt vil jobbet være meget afvekslende. Du vil komme til at varetage den daglige ledelse af en bred vifte af mindre belægnings- og kloakarbejder (spjældopgaver). Du skal derfor have overblik og være god til at planlægge og koordinere, da du får ansvaret for den daglige tilrettelæggelse af arbejdsopgaver for ca. 10-15 medarbejdere.

Derudover forventer vi, at du
• er uddannet anlægsgartner eller brolægger. Desuden vil det være en fordel, hvis du har videreuddannet dig til jordbrugsteknolog, bygningskonstruktør eller lignende
• har praktisk erfaring med belægnings- og kloakarbejde samt gerne relevant ledelseserfaring som formand og/eller sjakbajs
• trives med en arbejdsdag, som veksler mellem opgaver udenfor og på kontoret. Dine arbejdsopgaver vil således spænde bredt – fra arbejdsplanlægning, instruktion af medarbejdere på pladsen og kundebesøg til udarbejdelse af tilbud, bestilling af maskiner og materialer samt kvalitetssikring af udført arbejde
• har en god økonomisk forståelse og er løsningsorienteret
• har interesse for arbejdsmiljøarbejde, da Dan Jord A/S er arbejdsmiljøcertificeret. Medarbejdertrivsel og sikkerhed vil derfor være vigtige fokuspunkter.

Vi tilbyder
• et spændende og afvekslende job med gode muligheder for personlig udvikling og efteruddannelse
• en velfungerende arbejdsplads med gode kolleger, et tæt samarbejde på tværs af afdelinger og et godt arbejdsmiljø. Som medarbejder bliver du fx automatisk medlem af vores personaleforening, der flere gange årligt inviterer til hyggelige arrangementer såsom bowling, DHL-stafet mv.
• stor frihed til planlægning af egne arbejdsopgaver og fleksible arbejdstider
• løn efter kvalifikationer
• tiltrædelse efter aftale, gerne snarest muligt.

Interesseret?
Du sender din ansøgning pr. e-mail til afdelingsleder Marc Krogh, e-mail: marc@danjord.dk
Ansøgninger behandles løbende.
Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Marc Krogh på tlf. 40 37 83 84.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Om Dan Jord A/S

Dan Jord A/S er stiftet i 1984 og er beliggende i Risskov ved Aarhus. Vi udfører alle former for anlægsgartner-, brolægger- og entreprenørarbejder, primært i Østjylland. Vores kunder omfatter bl.a. kommuner, boligforeninger, virksomheder og private boligejere.

Vores anlægsgartner- og brolæggerafdeling udfører løbende vedligehold, renovering og nyanlæg af grønne områder, belægninger og kloak. Derudover varetager afdelingen reetablering af belægninger i forbindelse med vore øvrige projekter.