Cookie- og privatlivspolitik

Ejeroplysninger

Hjemmesiden www.danjord.dk udbydes og ejes af: Dan Jord A/S, Viengevej 8, 8240 Risskov, CVR 77 25 26 14.

Sådan bruger vi cookies
Dan Jord A/S anvender cookies, herunder tredjepartscookies, til at få hjemmesiden til at fungere korrekt (funktionelle cookies) samt trafikmåling via Google Analytics (statistiske cookies).

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på den digitale enhed (pc, smartphone, tablet mv.), som du benytter, når du besøger vores hjemmeside. Tekstfilen gør det muligt for din digitale enhed at genkende hjemmesiden ved tilbagevendende besøg og fx huske indstillinger og udføre statistik. Vores cookies kan ikke indeholde virus eller anden skadelig kode.

Brugen af cookies sikrer, at vores hjemmeside fungerer, som den skal. Derudover anvender vi cookies, der giver os mulighed for at føre statistik på hjemmesidebesøgene, så vi løbende kan forbedre hjemmesidens indhold og tilpasse indholdet til hjemmesidens brugere. Følgende oplysninger registreres:

  • IP-adresse
  • Dato og tidspunkt for besøget
  • Besøgets varighed
  • Adfærd på hjemmesiden (hvilke sider har brugeren kigget på og hvor længe).

Dan Jord A/S’ hjemmeside kan desuden indeholde links til eksterne internetsider eller tjenester, der ikke kontrolleres af Dan Jord A/S (heriblandt Google Maps). Hvis du følger et link til et eksternt internetsted, anbefaler vi, at du læser de principper for behandling af persondata og cookies, der er gældende for det eksterne internetsted. Cookies fra Google anvendes til målretning af annoncering. Googles databeskyttelsespolitik kan ses på https://www.google.com/policies/privacy/.

Adgang til data
Hos Dan Jord A/S er det kun autoriserede personer (vores hjemmesideansvarlige og den øverste ledelse), der har adgang til de data, der indsamles via cookies.

Derudover har autoriserede personer hos vores samarbejdspartner, der varetager hosting og support af hjemmesiden, også adgang til oplysningerne. Vores samarbejdspartner behandler udelukkende data på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Vores samarbejdspartners dataadgang er reguleret i en databehandleraftale, hvilket sikrer, at oplysningerne behandles i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Periode for opbevaring af data

Data opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, hvorefter de slettes. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår data slettes.

Dine rettigheder

Som bruger kan du til enhver tid fravælge brugen af cookies på www.danjord.dk, hvis du ønsker det. Du kan finde en vejledning til, hvordan du gør, på www.minecookies.org/cookiehandtering . Du skal dog være opmærksom på, at der er risiko for, at hjemmesiden ikke fungerer korrekt, hvis du fravælger cookies.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til Dan Jord A/S’ persondataansvarlige Eva Dyrberg Jensen på tlf. 40 37 83 68 eller eva@danjord.dk .

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk. Det er også her, du finder Datatilsynets kontaktoplysninger, hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine persondata.

 

Senest opdateret: September 2018.