På udkig efter en læreplads som anlægsstruktør?

Dan Jord A/S søger 2-3 anlægsstruktør-lærlinge til vores Entreprenørsektion. Vi udfører alle former for entreprenørarbejder – byggemodninger, vejanlæg, kloaksepareringer, belægningsarbejder og meget andet.

Som struktørlærling hos os får du mulighed for at prøve kræfter med mange forskellige typer anlægsopgaver. Vi arbejder primært i Østjylland, med lejlighedsvise afstikkere til andre dele af Jylland.

Dan Jord A/S har en lang tradition for uddannelse af lærlinge. Vi ved derfor, hvad der skal til for at skabe et udbytterigt læreforløb for dig.

Allerede fra første dag bliver du en værdifuld del af sjakket på lige fod med dine mere erfarne kolleger, som vil sørge for, at du får en grundig instruktion i dine opgaver. Vi lægger vægt på, at du gennem hele din læretid får både udfordringer og ansvar – med tiden vil du derfor komme til at løse mange opgaver selvstændigt.

Vi forventer, at du

  • har gåpåmod og lyst til at lære
  • er arbejdsom
  • bidrager til en god tone på byggepladsen
  • er mødestabil.

Vi tilbyder

  • en udfordrende og afvekslende læretid med gode muligheder for ansættelse efter du er udlært
  • en læreplads, hvor der er fokus på et godt og sikkert arbejdsmiljø. I hele læretiden får du en erfaren kollega tilknyttet som mentor, som løbende vil følge op på, at du trives og udvikler dig fagligt
  • en arbejdsplads, hvor gode kolleger og socialt samvær vægtes højt. Som lærling bliver du automatisk medlem af både vores lærlingeklub og vores personaleforening, som afholder forskellige arrangementer i løbet af året.

Interesseret?

Du sender din ansøgning pr. e-mail til rasmus@danjord.dk .

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Rasmus Birch Sørensen på tlf. 40 37 83 73.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

”Jeg er rigtig glad for at være lærling hos Dan Jord, da jeg føler, at jeg får en meget alsidig viden. Opgaverne er generelt spændende, og jeg får lov til at prøve mig selv af og løse opgaver på egen hånd. Der er en god omgangstone, og det er rart, at man også møder sine kolleger uden for arbejdstiden til forskellige arrangementer, så man lærer hinanden at kende på en anden måde.”

Casper Christensen, anlægsstruktørlærling