Mohammed 13.01.20.3 www.jpg
DM i Skills 2020

"Det bliver en stor oplevelse"

Dan Jord er sponsor for DM i Skills 2020, hvor en af vores dygtige brolæggerlærlinge, Mohamed Salem Tamek, i år er blandt deltagerne

23-årige Mohamed har siden februar 2017 været i lære som brolægger hos Dan Jord. Mohammed er født og opvokset i Marokko, men kom til Danmark i 2013 og bor i dag i Aarhus.

Mohammed har ikke fortrudt, at han har valgt at uddanne sig til brolægger.

”Jeg kan godt lide at bruge mine hænder”, siger Mohamed, der også er aktiv i sin fritid, hvor han går til boksning. ”Og jeg kan godt lide, at jeg som brolægger arbejder udenfor året rundt – det giver en stor frihed”.

Mohamed lægger desuden vægt på, at han som brolægger får mulighed for at lave noget, som efterfølgende vil blive brugt i mange år. ”Når jeg er med til at lave nye belægninger, fx i forbindelse med anlæg af en ny vej, så ved jeg, at belægningerne fremover vil blive benyttet af mange mennesker hver dag. Det kan jeg godt lide”.

Siden nytår har Mohamed brugt en stor del af sin tid på at træne til DM i Skills sammen med sin makker Kasper Mortensen, der til daglig er lærling hos brolæggermester Finn Klitgaard. Mohamed glæder sig til turen til København.

”Jeg er sikker på, at det bliver en stor oplevelse. Og så er det jo altid spændende at få lov til at prøve noget nyt”, siger Mohamed, der også ser frem til at blive kigget over skulderen af de mange besøgende, som igen i år forventes at lægge vejen forbi Bella Centeret. ”Det gør mig ikke nervøs – jeg synes kun, at det gør turen derover endnu mere spændende”.

Direkte adspurgt om, hvad han glæder sig allermest til, er Mohamed dog ikke et sekund i tvivl: ”At vinde!”, siger han med et stort smil – ”eller det håber jeg i hvert fald.”

Læs mere om vores kompetencer