danjord_logo

Vi leverer komplette løsninger i en høj faglig kvalitet

Anlægsgartner og brolægger

Dan Jord udfører alle former for anlægsgartner- og brolæggerarbejde: Anlæg og vedligehold af grønne områder, komplekse belægningsarbejder, etablering og pleje af idrætsanlæg, anlæg af grønne tage, etablering af nedgravede affaldscontainere og vintertjeneste

dsc_3714
img_0214kristrup

Vi har mere end 20 års erfaring

Gennem mere end 20 år har Dan Jord anlagt, renoveret og vedligeholdt grønne områder og belægninger for kommuner, boligforeninger, erhvervsvirksomheder og private borgere. Med Dan Jord som samarbejdspartner kan du derfor være sikker på, at arbejdet udføres i en høj faglig kvalitet af kompetente medarbejdere.

Flere af vores kunder har benyttet Dan Jord til deres anlægsgartner- og belægningsarbejder i mere end 10 år. Vi ser dette som udtryk for, at vores kunder opfatter os som en professionel, omhyggelig og troværdig samarbejdspartner.

dsc_1435

En bred pallette af kompetencer

Dan Jord udfører både større og mindre anlægsgartner- og belægningsarbejder. Vores Anlægsgartner- og Brolæggersektion beskæftiger i højsæsonen omkring 100 dedikerede medarbejdere. Uanset størrelsen på dit næste projekt har vi derfor de fornødne medarbejderressourcer til at hjælpe dig sikkert i mål inden for den aftale tidsramme.

Ud over vores dygtige faglærte anlægsgartnere og brolæggere beskæftiger Dan Jord en række medarbejdere, som har specialistkompetencer inden for etablering af grønne tage, etablering og pleje af bytræer samt anlæg og vedligehold af boldbaner til såvel elite- som breddeidræt. Vi stiller gerne vores faglige viden til rådighed for vores kunder, så vi sammen kan sikre, at den valgte løsning passer præcis til jeres behov – æstetisk, funktionelt og driftsøkonomisk.

Kontakt

Vil du vide mere?

kasper2
Kasper Lund Andersen
Sektionsleder
Ingeniør