danjord_logo
Få pulsen op med et nyt lege- eller aktivitetsområde

Multibaner & Legepladser

Dan Jord anlægger og renoverer alle former for udendørs aktivitets- og legeområder: Klassiske legepladser, baner til alle slags boldspil, parkouranlæg, skaterbaner og meget mere

img_0970-beskåret

Vi arbejder i hele Midt- og Østjylland

Gennem årene har Dan Jord stået for udførelsen af en række multibaner og legeområder forskellige steder i Danmark, heriblandt ved Randers Realskole samt Elsted Skole, Skåde Skole og Læssøesgade Skole i Aarhus. På Læssøesgades Skole anlagde vi et nyt skater-, parkour- og aktivitetsområde i samarbejde med et byggecrew af dedikerede skatere fra FSR Beton.

Af andre spændende projekter kan nævnes anlæggelsen af en nyskabende ”pulspark” i Kildebjerg Ry, der består af i alt tre forskellige aktivitetszoner. Derudover har vi anlagt et fodboldeksperimentarium for Boldklubben Herning Fremad – et projekt, som ud over anlæggelse af flere kunstgræsbaner også omfattede etablering af en række forskellige aktivitetsmuligheder i terræn og på asfalt.

Lege- og aktivitetsområder, der er lavet til at blive brugt

Vi lægger vægt på at levere langtidsholdbare løsninger, som kan holde til hverdagens slid, og som kræverr et minimum af vedligeholdelse.

Vi er fleksible og indretter gerne anlægsperioden efter skolernes ferieperiode mv., så anlægsarbejdet skaber færrest mulig gener for omgivelserne.

dsc_0966

Sikkerhed går forud for projektet

Når vi arbejder ved daginstitutioner, skoler og fritidsklubber, har vi stort fokus på børnenes sikkerhed. Med forsvarlig afskærmning og afspærring sikrer vi, at børnene ikke kan komme ind på arbejdsområdet, hvis nysgerrigheden skulle blive for stor.

Vi udfører

• Multibaner med varierende underlag

• Legepladser og skolegårde med mange forskellige aktivitetsmuligheder

• Skater- og parkourfaciliteter

• Udendørs fitnessområder

Kontakt

Få et uforpligtende tilbud

kasper2
Kasper Lund Andersen
Sektionsleder
Ingeniør

Cases