danjord_logo

El, tele og fiber i hele Aarhus og Østjylland

Kabelarbejde

Dan Jord overtog pr. 1. april 2019 aktiviteterne fra kabelfirmaet Frits Halvorsen A/S samt ti dedikerede og erfarne kabelarbejdere, hvoraf flere af dem har 30 års erfaring eller mere inden for branchen.
Overtagelsen betød en markant udvidelse af vores kabelaktiviteter inden for nedgravning og underboring af el-, tele-, og fiberkabler, indblæsning af fiberkabler samt kabler til vejbelysning og signalanlæg. 

dsc_1520
image-dff20396-179d-4a80-86a2-35e2776fb58a1560246196526

Flere års erfaring med i bagagen

Dan Jord har flere års erfaring i alle aspekter inden for kabelarbejde. Vi udfører små såvel som store kabelarbejder, og vi rådgiver gerne om valg af udførselsmetode. Vi vil gerne sikre, at den valgte fremgangsmåde passer til opgavens omfang, og så eventuelle hindringer, der måtte opstå i og på jorden, kan minimeres.

Vores medarbejdere er erfarne, og de er vant til små og trange forhold, vanskelige føringsveje samt udfordrende terræn, når der skal lægges kabler i jorden. Stort set alle vores medarbejdere er dansktalende, hvilket er medvirkende til, at der kan skabes nem og god kommunikation mellem os og berørte borgere. Vi er en virksomhed, der bliver og gerne vil blive set i offentligheden, så I ved, hvem vi er, og hvad vi laver.

Kunderne kommer først

Der vil altid være trafikvanskeligheder forbundet med udførelse og nedgravning af kabler, men vi sætter det som en stor prioritet at minimere dette i bybilledet. Derudover sætter vi det at passe på andre ledninger og kabler som en anden stor prioritet, når vi nedgraver kabler, da dette også er med til at skabe en god oplevelse for alle parter involveret i arbejdet. Ydermere bruger vi god tid på at lytte til vores kunder, da vi mener, at dette er med til, at vi kan udføre vores job endnu bedre.

Kontakt

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?