danjord_logo

Vi har grønne fingre

Grøn pleje

Dan Jord udfører alle former for grønne plejeopgaver i Østjylland: Græsklipning, hækklipning, ukrudtsbekæmpelse, renholdelse, træpleje, topkapning og træfældning samt stubfræsning. Samlet set har vi mere end 20 års erfaring med pleje af grønne arealer

Professionel vedligehold af grønne arealer giver værdi

Præsentable og velplejede udearealer giver et godt førstehåndstryk og skaber glæde – hos arealernes brugere, kunder, ansatte og tilfældigt forbipasserende.

En professionel vedligeholdelse, tilpasset lokale jordbunds- og klimaforhold, bidrager desuden til at værne om de værdier og investeringer, der ligger i anlæggene, idet levetiden forlænges.

Hos Dan Jord har vi ekspertisen til at vedligeholde dine uderum, så det sikres, at alle bliver budt velkommen i skønne omgivelser. Vedligeholdelsen udføres af kompetente medarbejdere, som ofte har mange års erfaring inden for grøn pleje.

Få en komplet vedligeholdelsesløsning

Med en fast vedligeholdelsesaftale hos Dan Jord får du en komplet løsning, som omfatter forundersøgelser, udarbejdelse af plejeplan og pleje af dine udearealer i henhold til plejeplanen.

I aftaleperioden vurderer vores medarbejdere løbende, om serviceniveauet er passende, eller om plejeplanen kan optimeres. På denne måde sikrer vi, at du som kunde får mest mulig værdi for pengene.

Dan Jord udfører grøn pleje for

• Kommuner

• Boligforeninger

• Virksomheder

• Grundejerforeninger

• Private haveejere

Faste plejeaftaler, topkapning, træfældning og stubfræsning

Træpleje

Dan Jord er specialister i træpleje, herunder pleje af bytræer og allétræer. Vi udfører både almindelige plejeopgaver og specialistopgaver såsom styning

Kontakt

Få et uforpligtende tilbud

malene-sw
Malene Christiansen
Entrepriseleder

Cases