danjord_logo
Vi servicerer hele Aarhus

Vintertjeneste

Når vinteren melder sin ankomst, er det vigtigt at have styr på snerydning og glatførebekæmpelse. Hvert år er sne- og isglatte fortove, stier, trapper og parkeringsarealer årsag til mange ulykker, som let kunne være undgået

img_0571

Døgnvagt

Tlf. nr. 2488 8406

danjord_vinter_tjeneste_01

Vi sørger for det hele

Med en aftale om vintertjeneste hos os behøver I ikke at bekymre jer om vejrudsigter og tilkald af personale midt om natten. Vi sørger således ikke kun for snerydning og saltning, men varetager også alle administrative opgaver knyttet til aftalen.

Vores vintervagt følger løbende med i både DMIs og Vejdirektoratets prognoser og sørger for, at vores medarbejdere rykker ud, når temperaturen eller sneen falder. Vi rydder, salter og gruser naturligvis kun, når behovet er til stede – hvilket er til gavn for både jeres pengepung og miljøet.

Vi holder hvad vi lover

Hos Dan Jord har vi mange års erfaring med udførelse af vintertjeneste for boligforeninger, grundejerforeninger, offentlige institutioner og private virksomheder. Vores medarbejdere har derfor stor erfaring med både snerydning og glatførebekæmpelse. Dette er jeres garanti for, at alle arealer ryddes effektivt og til den aftalte tid.

Dan Jord har en stor, moderne maskinpark, som omfatter alt nødvendigt materiel til en effektiv udførelse af såvel snerydning som glatførebekæmpelse. Vi indkøber udelukkende driftssikkert og robust materiel, som efterses regelmæssigt på vort eget værksted. Risikoen for nedbrud er derfor minimal – skulle uheldet alligevel være ude, sørger vi naturligvis for at indsætte det fornødne erstatningsmateriel hurtigst muligt.

Kontakt

Få et uforpligtende tilbud

malene-sw
Malene Christiansen
Entrepriseleder

Cases