danjord_logo
Høj faglig kvalitet og en tidsplan der holder

Kloakarbejde

Dan Jord er autoriseret kloakmester. Vi har 15 års erfaring med udførelse af autorisationskrævende kloakarbejde. Uanset om dit næste projekt omhandler etablering af ny kloak, kloakrenovering eller kloakseparering, kan du derfor trygt overlade opgaven til os

img_0633-www

Kvalitetsledelse

Se vores certifikat fra Byggeriets Kvalitetskontrol

Kloakarbejde i en høj faglig kvalitet

Som autoriseret kloakmester sætter vi en ære i at udføre alle kloakarbejder i en høj faglig kvalitet – uanset om arbejdet kræver autorisation eller ej. Vores kloakarbejder udføres af erfarne kloakmestre, rørlæggere og anlægsstruktører, som løbende efteruddannes inden for området, så de har kendskab til de nyeste materialer og udførelsesmetoder.

Vores projektleder fortæller
Kloakering af 925 kolonihaver

I artiklen, som tidligere har været bragt i Licitationen, fortæller vores projektleder om projektet og de ovevejelser, hun har gjort sig undervejs

Kloakseparering med et minimum af gener

Klimaforandringer mv. har medført et øget behov for separering af regn- og kloakvand.

Hos Dan Jord har vi mange års erfaring med udførelse af kloakseparering i boligområder. Vi lægger vægt på, at kloakarbejdet udføres med færrest mulige gener for beboerne, hvilket forudsætter et højt informationsniveau.

Vi lægger desuden vægt på, at alle tidsplaner overholdes, da det er vores erfaring, at vi dermed kan mindske de oplevede gener betydeligt.

Kloakering af sommerhusområder

Gennem årene har Dan Jord kloakeret flere større sommerhusområder på Djursland. Vi har derfor stor erfaring med etablering af såvel trykledninger som gravitationsledninger.

Flere af arbejderne er udført i udfordrende terræn, hvor grundvandsspejlet ligger relativt højt og dermed tæt på jordoverfladen i perioder med megen nedbør.

Vidste du...

at Dan Jord også udfører alle former for LAR-løsninger?

Kontakt

Få et udforpligtende tilbud

rasmus
Rasmus Birch Sørensen
Adm. direktør
Ingeniør

Cases