danjord_logo

Brolægning i en høj faglig kvalitet

Belægninger

Brolæggerarbejde er blandt Dan Jords absolutte spidskompetencer. Vi udfører både traditionelle belægningsarbejder og komplekse brolæggerarbejder, som forudsætter en meget høj grad af faglig kompetence. Gennem årene har vi desuden udført talrige renoveringer af belægninger i midtbyområder i forbindelse med fornyelse af centrale byrum

dsc_1924-1
brolægger-1

Komplicerede belægninger er vores speciale

Brosten, chaussésten, teglklinker, pigsten, bordursten og betonfliser. I komplicerede mønstre, som større ensartede flader eller en kombination af begge dele. Hos Dan Jord har vi både de faglige kompetencer og den fornødne erfaring til at udføre selv de mest komplekse belægningsarbejder.

Vores belægningsarbejder udføres af faglærte anlægsgartnere og brolæggere. Alle vores brolæggerarbejder udføres derfor i en høj faglig kvalitet i henhold til gældende normer og standarder. Vores medarbejdere arbejder desuden gerne tæt sammen med landskabsarkitekter og andre rådgivere, så det sikres, at belægningerne får det rette arkitektoniske udtryk.

Bliv en del af holdet

Vi søger brolæggerer / grå anlægsgartnere til belægningsarbejder i Midt- og Østjylland

Forskønnelse af midtbyområder

Gennem årene har Dan Jord opbygget en omfattende erfaring med renovering af belægninger i midtbyområder. Dette gælder ikke mindst i Aarhus, hvor vi gennem mange år har spillet en central rolle i renoveringen af byrum i de historiske dele af midtbyen.

Byfornyelsesprojekter har gennem de seneste år taget om sig, og vi har været en medspiller på mange spændende projekter.

  • Lighthouse, Århus Ø (2021-2022): Landskabsarbejder på den yderste spids af Aarhus Ø
  • SHIP, Århus Ø (2020-2021): Etablering af eksklusive udearealer ved det ikoniske nybyggeri SHiP på det yderste af Aarhus Ø.
  • SPARK, Århus C (2019-2021): Omdannelse af de eksisterende udearealer ved MarselisborgCentret i Aarhus til en nyskabende bypark. Projektet går under navnet SPARK, som står for Sundhed, Park, Aktivitet, Rehabilitering og Klimatilpasning
  • Nabolaget Etape 1+2, Katrinebjerg, Århus N (2017-2020)
img_0415

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten

Vi har blik for helheden

Vores belægningsarbejder udføres af faglærte anlægsgartnere og brolæggere. Alle vores brolæggerarbejder udføres derfor i en høj faglig kvalitet i henhold til gældende normer og standarder.

Vores medarbejdere arbejder desuden gerne tæt sammen med landskabsarkitekter og andre rådgivere, så det sikres, at belægningerne får det rette arkitektoniske udtryk i forhold til omkringliggende bygninger og beplantning.

Kontakt

Få et udforpligtende tilbud

Kasper Lund Andersen
Sektionsleder
Ingeniør

Cases