danjord_logo

Vi er med på banen

Idrætsanlæg

Dan Jord er specialister i anlæg og vedligeholdelse af kunstgræs-, naturgræs- og hybridgræsbaner til brug for såvel elite- som breddeidræt. Vi anlægger fodboldbaner i hele Danmark, med eller uden banevarme- og/eller vandingsanlæg. Vi anlægger og vedligeholder desuden golfbaner, multibaner og andre typer idrætsanlæg

dsc00881

Vidste du…

at Dan Jord har anlagt 3. generations kunstgræsbaner siden 2005?

De første kunstgræsbaner blev anlagt for AAB, AGF, EfB og Aarhus idrætshøjskole.

Sidenhen er det blevet til mere end 30 kunstgræsbaner i hele Danmark. 

img_4350

Fodboldbaner til ethvert behov

Dan Jords mangeårige erfaring med anlæg, omlægning og vedligeholdelse af boldbaner rækker tilbage til slutningen af 1990’erne, hvor vi anlagde vores første superligabane inkl. banevarmeanlæg på det daværende Århus Idrætspark. Siden da har vi anlagt en lang række naturgræs- og kunstgræsbaner i hele Danmark. Vi har desuden erfaring med anlæg af hybridgræsbaner, som er nyeste skud på stammen inden for baneanlæg.

Dygtige faste samarbejdspartnere og leverandører er en af grundene til, at Dan Jord kan etablere boldbaner i absolut topkvalitet. I kunstgræsverdenen findes der eksempelvis et hav af forskellige leverandører, men vi samarbejder kun med anerkendte leverandører, hvis produkter vi kan stå 100 % inde for. Alle vores baneanlæg udføres desuden af faste sjak, hvilket sikrer en både kompetent og effektiv udførelse.

Almindelig pleje, specialistopgaver eller begge dele?

Få en skræddersyet plejeaftale

I Østjylland tilbyder vi også at varetage den løbende pleje af naturgræs-, kunstgræs- og hybridgræsbaner

dsc_1435

Golfbaner i topkvalitet

Dan Jord anlægger golfbaner af høj kvalitet. Vi har erfaring med alle typer projekter – fra nyanlæg af golfbaner til redesign, vedligeholdelse, reparation og udvidelse af eksisterende baneanlæg.

Vi udfører altid vores golfbaneprojekter i tæt samarbejde med vores kunder og de tilknyttede banearkitekter. Resultatet er golfbaner i topkvalitet med hensyn til både design og spilleegenskaber. Flere af vores golfbaneprojekter er udført i partnering, hvilket sikrer et fælles fokus på projektets bedste i hele anlægsperioden.

Af hensyn til holdbarheden og de fremtidige driftsudgifter har vi stort fokus på kvaliteten af anvendte materialer. Det er således af afgørende betydning, at drænjord og drænsand passer sammen, så golfbanen får en tilpas mængde vand. Samtidig har vækstjordens kvalitet stor betydning for golfbanens evne til at holde på næringsstofferne.

Udvalgte golfbaneprojekter

IKAST GOLF CLUB

Redesign af 3 huller

LYNGBYGAARD GOLF

Anlæg af 27 hullers bane

STEENSBALLEGAARD GOLF, HORSENS

Anlæg af 27 hullers bane og par 3 bane

VÆREBRO GOLFCENTER, STENLØSE

Anlæg af 18 hullers bane, par 3 bane, driving range og putting greens

img_0628-ver-1

Få et uforpligtende tilbud

Giv bolden videre til os

kasper2
Kasper Lund Andersen
Sektionsleder
Ingeniør

Cases