danjord_logo

Vi er med på banen

Idrætsanlæg

Dan Jord er specialister i anlæg og vedligeholdelse af kunstgræs-, naturgræs- og hybridgræsbaner til brug for såvel elite- som breddeidræt. Vi anlægger fodboldbaner i hele Danmark, med eller uden banevarme- og/eller vandingsanlæg.

Vi anlægger og vedligeholder desuden tennisbaner, Redplusbaner, padelbaner, golfbaner, multibaner og andre typer idrætsanlæg

dsc_0233

Fodboldbaner til ethvert behov

Dan Jords mangeårige erfaring med anlæg, omlægning og vedligeholdelse af boldbaner rækker tilbage til slutningen af 1990’erne, hvor vi anlagde vores første superligabane inkl. banevarmeanlæg på det daværende Århus Idrætspark. Siden da har vi anlagt en lang række naturgræs- og kunstgræsbaner i hele Danmark. Vi har desuden erfaring med anlæg af hybridgræsbaner, som er nyeste skud på stammen inden for baneanlæg.

Dygtige faste samarbejdspartnere og leverandører er en af grundene til, at Dan Jord kan etablere boldbaner i absolut topkvalitet. I kunstgræsverdenen findes der eksempelvis et hav af forskellige leverandører, men vi samarbejder kun med anerkendte leverandører, hvis produkter vi kan stå 100 % inde for. Alle vores baneanlæg udføres desuden af faste sjak, hvilket sikrer en både kompetent og effektiv udførelse.

Almindelig pleje, specialistopgaver eller begge dele?

Få en skræddersyet plejeaftale til den løbende pleje af naturgræs-, kunstgræs- eller hybridgræsbaner

Tennisbaner - Redplus baner - Padel baner

Fra etablering af nye baner, generel vedligehold af baner samt håndtering af den årlige forårsklargøring – vi står klar til at hjælpe jer.

Få et uforpligtende tilbud

Giv bolden videre til os

kasper2
Kasper Lund Andersen
Sektionsleder
Ingeniør

Cases