danjord_logo

Flotte og funktionelle affaldsløsninger

Nedgravede affaldscontainere

Aarhus er blevet en renere og kønnere by. Siden 2008 har Dan Jord etableret mere end 700 nedgravede affaldscontainere for Aarhus Kommune og en række lokale boligforeninger. Vores mangeårige erfaring betyder, at du med Dan Jord som entreprenør er sikker på at få et både flot og funktionelt slutresultat

img_0995

Nedgravede affaldscontainere har mange fordele

Nedgravede affaldscontainere er pæne, hygiejniske og nemme at benytte. Med nedgravede affaldscontainere er lugtgener og overfyldte affaldscontainere fortid. Samtidig slipper det tekniske servicepersonale og renovationsmedarbejderne for at skulle håndtere de store, traditionelle affaldscontainere.

Nedgravede affaldscontainere kræver desuden minimal plads og kan derfor uden problemer etableres i selv de mest befolkningstætte områder. Og så er løsningen vedligeholdelsesfri. Nedgravede affaldscontainere er derfor en oplagt løsning for både kommuner, boligforeninger, grundejerforeninger og virksomheder.

dsc_4101-ver-21

Vi sørger for det hele

Hos Dan Jord kan du få en komplet nedgravet affaldsløsning, tilpasset dine behov. Du vælger placering, containertype og belægning – så sørger vi for resten

Vidste du...

at Dan Jord etablerer nedgravede affaldscontainere i hele Midt- og Østjylland.

Ud over Aarhus Kommune har vi gennem årene etableret nedgravede affaldscontainere for bl.a.:

• Aarhus Universitet

• Boligforeninger i Aarhus

• Boligforeninger i Herning

• Boligforeninger i Ry

Anlægsarbejde med et minimum af gener

Nedgravede affaldscontainere etableres typisk i tætbefolkede boligområder. Vores medarbejdere er derfor meget opmærksomme på at begrænse støv- og støjgener mest muligt.

Vi lægger desuden vægt på, at de beboere, der berøres af anlægsarbejdet, får den information, de har brug for – både før anlægsarbejdet påbegyndes og i selve anlægsperioden. Det er vores erfaring, at et højt informationsniveau kan mindske de oplevede gener betragteligt – derfor tager vi os også gerne tid til at besvare de spørgsmål, der måtte opstå undervejs.

Vi sørger naturligvis også for, at arbejdsområdet bliver behørigt afspærret. Dermed kan vi sikre, at børn og andre forbipasserende ikke uforvarende kommer ind på vores arbejdsområde og dermed risikerer at falde ned i et åbent hul eller komme til skade på anden vis.

Vi holder det, vi lover

Anlægsarbejdet omfatter mange forskellige ydelser: Udgravning til containere, bortkørsel af jord, omlægning af evt. ledninger i jorden, montering af betonkasser og stålcontainere samt diverse brolæggerarbejder inkl. epoxyfuger.

Hovedparten af de nævnte ydelser kan Dan Jord udføre i eget regi, hvilket sikrer en effektiv og smidig anlægsproces. Vi ønsker at have tilfredse kunder – derfor er vi naturligvis færdige med arbejdet til den aftalte tid.

Kontakt

Få et uforpligtende tilbud

kasper2
Kasper Lund Andersen
Sektionsleder
Ingeniør