danjord_logo

Projektleder

Er du en STÆRK PROJEKTLEDER, der elsker anlæg og arbejder systematisk og innovativt mod gode løsninger? Har du gode kommunikationsevner og møder dagen og dine projekter med respekt og et smil på læben? Så mangler vi dig!

dsc_1462

Fakta

Stillingstype

  • Projektleder


Ansættelsessted

  • Risskov


Dato for tiltrædelse

  • Efter aftale

PROJEKTLEDER til alsidige ENTREPRENØR-projekter

Dan Jord er en dynamisk og solid virksomhed. Vi lægger vægt på at være engagerede, omhyggelige, fleksible og omkostningsbevidste – derfor leverer vi kvalitetsarbejde til tiden og til den rigtige pris. Dan Jord er en del af Aarsleff koncernen og vi udfører anlægsprojekter med en høj grad af egenproduktion. Derudover har vi en bred vifte af gode samarbejdspartnere, således at intet projekt er for stort eller småt.

Som projektleder er du involveret i hele processen, fra kalkulation af tilbud og kontrakt-indgåelse til udførelse, aflevering og evaluering af projekterne. Du har et smil på læben og drives af de gode løsninger i samråd med kollegaer, kunder og samarbejdspartnere. Mange års erfaring er ikke et must, men heller ikke en ulempe.

Derudover har vi øje for den samlede virksomhed, og du vil være en del af en erfaren entreprenørsektion, hvor vi deler vores viden og løsninger på tværs af projekter.

Så brænder du for de helstøbte projekter, er her en fantastisk mulighed. Se mere om os på www.danjord.dk, og kontakt os endelig hvis du vil høre nærmere.

Interesseret eller spørgsmål?
Kontakt: Sektionsleder: Jens Gæmelke Birk, Mail: jens@danjord.dk; Mobil: 6026 1875

Samtaler holdes løbende.

Kontakt

Få et udforpligtende tilbud

kasper2
Jens Gæmelke Birk
Sektionsleder
Ingeniør